joi, 3 ianuarie 2008

Sunt Lamer si Stau pe Net I: Conduita pe Messenger

Cu ce să încep anul? With complains of course :D Așa că azi pornesc o serie de articole sub titlul ”Sunt Lamer și Stau pe Net”.
În primul articol din serie: Conduita pe Messenger. Titlul pentru internautul simplu: Cum ne comportăm pe messenger. Tot ce vedeți în continuare sunt exemple de ”Așa nu” :p

În primul rând, când intri pe mess e obligatoriu să dai un mass cu textul: ”Salut all! :* :* :* am intrat pe mess :D ce mai face fetele? care vrea sa se komb cu mn?” E neapărată nevoie să precizezi că ai intrat pe mess. Cei care văd pop-upul cu numele tău căruia îi este atașat textul ”is now online” cu siguranță nu și-au dat seama că ai intrat.

Pasul 2? Intri pe google/alt motor de căutare pentru pr0n pe care-l folosești zilnic și cauți o imagine cât mai perversă pe care ți-o pui apoi ca Display Image(pe înțelesul vostru: la Avatar... dar nu faceți niciunul diferența. DÂNG! ).

Pasul 3: Dai un mass pt a cere internautelor să-ți dea BUZZ! dacă te ”ubsk”. Apoi dai o serie de massuri la care toti trebuie să răspundă cu 1 dacă ar vrea să-ți spargă capul, 2 dacă ar vrea să te vadă cum mori în chinuri groaznice [de la 3 la 502: moduri în care te-ar ucide] sau cu 503 dacă au fost atât de fraieri încât să citească tot massul.
Observație: Pentru a fi sigur că fiecare mass este transmis mai departe e obligatoriu să-i atașezi un blestem!

Pasul 4: Intri ”pă kombinatzie” cu cât mai multe ”femei” pe care ”le arzi” în fiecare seară.

Pasul 5: De nervi că nu-ți ies ”kombinatziile” cauți un prieten ”hacker”(a se citi [hacăr] ) să-ți dea programu' ala ”jmeker dă floodat”. Apoi te floodezi singur cu programul pentru că nu știi să-l folosești.

Pasul 6: Îți dai seama cât de prost ești și hotărăști că nu ai ce căuta pe messenger. Dai un mass să-i anunți pe toți că pleci: ”pa loome! am plekat! va poop pe totzi!”.

Alte reguli de conduită:

  • Când vorbești cu un prieten e obligatoriu să-i amintești constant cât de ”shookar” ești;
  • La începutul convorbirii lansezi un BUZZ! înainte să-l saluți, doar așa...la ”mishto”.
  • După ce-l saluți, îi mai dai 2-3 BUZZ!uri să fii sigur că-ți răspunde.
  • Dacă vrei să vorbești cu un prieten care momentan nu e online, nu-i lăsa un Offline Message, sigur n-o să-l primească. Scrie la status: X dacă ești dăm BUZZ! . Amicii tăi or să se distreze, cu atât mai mult dacă persoana pe care o aștepți este de sex opus. După caz, în loc de o declarație de dragoste, poți să scrii la status ”Iubirea vieții mele, cand intri pe mess da-mi un buzz mare ji mooltzi poopici”. Va rămâne impresionată, garantat!
  • Pentru ați promova pozele ce se vor sexy(defapt...mie și nu numai îmi provoacă o minunată stare de greață), lasă după status un link către profilul tău de Hi5 însoțit de mesajul ”lasatzi un comment mick ca dau poop”. Această strategie poate fi aplicată și în massurile însoțite de un blestem. Astfel, ”loomea” îți va lăsa commenturi și ”manutze” de frică. Dar nu contează asta...oricum tu ești cel/cea mai ”shookar(a)”.
O să mai adaug și altele când îmi mai vin idei ^_^, până atunci ”va poop pe totzi” =))

Wacko
http://the-debugger.blogspot.com

2 comentarii:

Ingrid spunea...

e geniala chestia asta:)) asa mi se intampla si mie pe idul celalalt. Doamne primeam 5 masuuri intrun minut...bine ca am uitat parola.si tot nu inteleg de ce unii prosti dau buzz inainte sati zica salut:-?

dreamW spunea...

Damn, ce urasc oamenii astia despre care vorbesti >:)

Eu unul ii trec la un grup cu permanently offline sau daca sunt genul de mass-isti, ignore :-"