duminică, 7 octombrie 2007

IE7 Free Download

Până acum, Internet Explorer 7 putea fi folosit in două situaţii: fie gata inclus în toate versiunile de Windows Vista, fie ca update pentru Windows XP şi Server 2003. Însă ca această instalare să fie posibilă, era nevoie să avem o copie legală de Windows, pentru ca totul se facea prin Windows Update(nu că nu se putea evita acest lucru ;)).

Acum, într-un gest inexplicabil de bunăvoinţă, sau poate de frica Firefox-ului, cei de la Microsoft au decis să puna IE7-le la liber, ca să poată fi downloadat şi de toţi ce folosesc mai puţin legitim un sistem de operare Windows. În explicaţia lor oficială, cei de la Microsoft spun că vor să ofere tuturor protecţiile oferite de IE7(oare?), ca phishing filter-ul şi altele, pentru a scădea rata infracţiunilor online.

Deci, de acum inainte Internet Explorer 7 poate fi descărcat de voie de pe aceasta pagina. Pe lânga noua gratuitate, au mai fost adăugate şi câteva îmbunătăţiri minore la IE7 cu acest update.

Părerea mea e că în sfărşit au realizat ca prin "întărirea" securităţii privind instalarea IE7 nu au făcut decât să mărească creativitatea hackerilor ce au reuşit să ocolească Windows Update şi să facă originală aproximativ orice copie de Windows.

2 comentarii:

dreamW spunea...

Asta cu originalizarea oricarei copii de Windows, pe cat de funny sau absurd pare, este adevarat si ingrijorator pentru Microsoft.
Prin intermediul unui search Google poti gasi fara probleme instructiuni, iar programele necesare prin putina insistenta, insa tot prin Google.
In fond, nu trebuie sa ai cine stie ce experienta, sa fii infractor, hacker, cracker, ci doar putina intuitie. In rest, Internetul iti ofera pe tava.

Coca-Basher spunea...

dar le suntem recunoascatori si ii sustinem(moral), nu?(pe hackeri, nu pe Microsoft :))